Skip to content

Aperitiv cu ficat de pasare

Ianuarie 24, 1915

Se prajeste: Ficatii de la 3 gaini sau 6 pui, impreuna cu plamanii si inimile, 4 cepe mari

Se fierbe: 5 oua, 1/2 kg cartofi.

Se lasa sa se raceasca si se dau toate prin masina de tocat. Se freaca cu 2-3 linguri untura de pasare (in lipsa se poate folosi untdelemn)

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: