Skip to content

Aperitiv cu ficat de pasare

Ianuarie 24, 1915

Se prajeste: Ficatii de la 3 gaini sau 6 pui, impreuna cu plamanii si inimile, 4 cepe mari

Se fierbe: 5 oua, 1/2 kg cartofi.

Se lasa sa se raceasca si se dau toate prin masina de tocat. Se freaca cu 2-3 linguri untura de pasare (in lipsa se poate folosi untdelemn)

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: