Skip to content

Aperitiv cu ficat de pasare

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente si mod de preparare:

  • Se prajeste: ficateii de la 3 gaini sau 6 pui cu plamanii si inimile; 4 cepe mari
  • Se fierbe: 5 oua, ½ kg cartofi.

Cand s-au racit se da totul prin masina de tocat si se freaca cu 2-3 linguri untura de pasare (in lipsa se poate folosi si untdelemn)

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: