Skip to content

Aperitiv cu ficat de pasare

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente si mod de preparare:

  • Se prajeste: ficateii de la 3 gaini sau 6 pui cu plamanii si inimile; 4 cepe mari
  • Se fierbe: 5 oua, ½ kg cartofi.

Cand s-au racit se da totul prin masina de tocat si se freaca cu 2-3 linguri untura de pasare (in lipsa se poate folosi si untdelemn)

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: