Skip to content

Chec Marcela

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente si mod de preparare:

  • 1 ou,
  • 80 gr unt,
  • 1 cana zahar (200 gr) frecate toate la un loc +
  • ½ lingurita praf de copt
  • Apoi cacao 50 gr,
  • 250 gr faina,
  • aproape 1 cana lapte.
  • Tava unsa cu unt si faina.
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: