Skip to content

Ciocolata

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente:

  • 20 gr apa
  • 500 gr zahar
  • 50 gr cacao
  • 250 gr lapte praf
  • 100 gr unt

Mod de preparare: Se pune zaharul sa clocoteasca cu apa de cateva ori, se adauga cacao sa mai dea un clocot. Se lasa sa se raceasca. Se adauga untul din care am uns si tava si laptele praf cernut. Se torna in tava, se taie rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: