Skip to content

Crema Clairette

Ianuarie 24, 1915

Pentru 12 persoane  –  crema nefiarta

Ingrediente:

  • 250 gr unt
  • 150 gr ciocolata de menaj
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri rom
  • 6 oua
  • 1 praf de vanilie

Mod de preparare:

Untul muiat se freaca bine cu zaharul, se adauga romul si vanilia. Ciocolata se moaie, se freaca impreuna cu restul. Apoi galbenusurile unul cate unul, albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se niveleaza cu cutitul. Se pune la rece, a doua zi se orneaza cu frisca.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: