Skip to content

Crema da cacao la cesti

Ianuarie 24, 1915

Ies 8-10 cesti mici sau 6-7 mari.

Ingrediente:

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de cacao
  • 1 kg lapte

Mod de preparare:

Se pun intr-o cratita faina, cacao si zaharul, se amesteca mereu in timp ce se toarna laptele. Se pune pe foc amestecand cu batatorul de albus ca sa nu se prinda de fund. Cand s-a ingrosat putin (ca o smantana groasa) se toarna in cesti care se pun la rece. E bun cu frisca deasupra.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: