Skip to content

Franzela Bucuresti umpluta cu sunca

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente si mod de preparare:

  • 1 franzela Bucuresti (adica lunga) se taie in trei se scobeste de miez.
  • Se umple bine indesat cu 300 gr sunca tocata sau taiata marunt si frecata cu
  • 50 gr unt,
  • mustar,
  • castreti murati taiati marunt,
  • eventual gogosari murati taiati marunt.
  • Se tine la frigider cel putin 6 ore, se taie felii.

 

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: