Skip to content

Galuste evreiesti

Ianuarie 24, 1915

Se bat 3 oua intregi cu sare, se pune pe rand in ploaie faina de pasca pana se ingroasa ca un iaurt. Se adauga apa pana se subtiaza ca o smantana. Se ia cu lingurita inmuiata in supa care fierbe si se pune in supa. Cand s-au marit si sunt moi (Facute), se ia supa de pe foc si se pune 1 pahar de apa rece si capac.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: