Skip to content

Gogosari in otet

Ianuarie 24, 1915

Se spala gogosarii, se sterg, se taie si se aseaza in borcan. Se fierbe otet de 3 grade (se dilueaza cu apa otet de 9 grade). La fiecare litru de phcid se adauga 60 gr sare, 5 linguri zahar, o foaie dafin si boabe de piper. Peste gogosarii din borcan se pun frunze de visin sau boabe de mustar sau hrean (pe fund). Se toarna otetul fiert si putin racit. Se pun betisoare in cruce, se leaga cu celofan.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: