Skip to content

Gogosari tocati (Dora)

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente si mod de preparare:

Gogosarii taiati sferturi se lasa sa dea cateva clocote in 3 parti apa si o parte otet (9grade), sare, zahar, boabe de piper si foi de dafin. Apoi se dau prin masina de tocat. Se fierbe otet cu sare si zahar, clocotit si turnat peste gogosarii tocati, dupa gust se adauga sare, zahar la nevoie. Se pun in sticle mici cu ajutorul unui betisor. Se inchid cu dopuri sau celofan. Sau pusi in forme de iaurt cu capac la congelator.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: