Skip to content

Inghetata

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente:

  • 3 galbenuuri,
  • 200 gr zahar,
  • 2 linguri faina sau amidon,
  • 3 linguri cacao (sau ness),
  • 2 ½ pahare lapte sau 60 gr lapte praf,
  • pe foc incet pana se ingroasa un pic,
  • apoi albusurile zapada si
  • 1 lingurita unt.

Alta varianta:

  • 3 galbenusuri,
  • 100 gr zahar,
  • 55 gr cacao desfacuta in putin lapte amestecat apoi cu
  • 500 gr frisca batuta.
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: