Skip to content

Omleta cu spanac

Ianuarie 24, 1915

Pentru 6 persoane

Ingrediente:

  • 1 lingura unt
  • 5 linguri faina
  • 1 ½ pahar lapte
  • 3 oua
  • 2 kg spanac

Se topeste untul, se pune faina se amesteca. Se pune putin cate putin lapte pana iese o pasta groasa. Caldicel se pun galbenusurile apoi albusul batut spuma. Se unge o tava cu unt si presarat cu faina; se toarna compozitia. Se pune la cuptor sa se coaca. Cand e gata se rastoana pe o carpa uda, pe scandura. Se unge cu piure de spanac (spanacul fiert, dat prin masina cu rantas si lapte)

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: