Skip to content

Oua Haminadus pentru Paste

Ianuarie 24, 1915

Se prepara pentru Pastele Evreiesc.

Se pun pe fundul oalei coji de ceapa (spalate), boabe de piper (o lingurita plina), zat de cafea (cam o ceasca), untdelemn (cam o cescuta). Se adauga ouale spalate, se pune apa sa le acopere, se lasa sa fiarba cam 15 ore (in doua zile). Daca scade apa se adauga apa fierbinte sa nu plezneasca ouale.

Despre aceste oua am gasit un articol interesant aici.

One Comment leave one →
  1. Mami(na) permalink
    Aprilie 16, 2011 12:02 pm

    Tocmai acum, 17 aprilie 2011, toata casa e inmiresmata de ouale Hamminadus care fierb in bucatarie. Au firet 8 ore deja, maine alte 7 la rand. Poimaine este Seder, ajun de Pesah, si vreau sa nu ne lipseasca aceste oua nici in acest an.
    „La anu’ la Ierusalim!”… cum se spune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: