Skip to content

Prajitura neagra Remy

Ianuarie 24, 1915

Ingrediente:

  • 500 gr unt
  • 500 gr zahar
  • 500 gr faina cu cacao ( trei parti faina, o parte cacao)

Mod de preparare: se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga faina cu cacao si la urma labusurile batute spuma. Tava bine unsa si presarata cu faina. Se serveste rece.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: