Skip to content

Prajitura cu migdale

Ianuarie 24, 1915

16 bucati

Ingrediente:

  • ¼ unt bine frecat cu
  • 5 linguri zahar pudra,
  • vanilie
  • 5 galbenusuri pe rand.
  • 1 paharel de vin,
  • 2 pahare de faina pe rand.

Mod de preparare: Se amesteca ingredientele in ordinea de sus. Tava unsa cu unt si presarata cu faina. Pui coca groasa cam de 1 deget. Dupa ce s-a copt aproape gata se scoate din cuptor, pui marmelada si albusurile batute spuma cu 4 linguri zahar. Pe deasupra 100 gr migdale taiate subtiri. Se pune iar la cuptor sa se rumeneasca.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: