Skip to content

Aperitiv cu vinete

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • vinete
  • sare
  • ulei
  • faina
  • patrunjel
  • usturoi
  • otet

Mod de preparare:

Se curata vinetele in fasii, se taie rondele, se pun intr-un vas de plastic si se sareaza fiecare pe rand. Se pune o farfurie deasupra si o greutate, se lasa cam o ora. Apoi se spala si se sterg. Se dau prin faina si se prajesc. Cand sunt moi se scot pe servetele de hartie pentru a scurge grasimea.

Separat se curata si se toaca patrunjel si se amesteca cu usturoi dat prin presa.

Feliile de vinete se aseaza intr-o cutie de palstic cu capac: un rand de vinete presarat cu patrunjel, un rand de vinete presarat cu usturoi, si tot asa se alterneaza. Se face un sos din otet si se toarna peste vinete. Se pastreaza la rece.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: