Skip to content

Aperitiv de dovlecei

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • dovlecei –
  • ceapa –
  • unt –
  • un pic vegeta –
  • maioneza –
  • iaurt (2oo gr)
  • marar , sare

Mod de preparare:

Se topest untul si se caleste ceapa pana se inmoaie – se taie dovleceii cubulete si se pune peste ceapa, se pune putina apa si se fierbe 15-20 de minute. Se raceste. Separat se amesteca maioneza si iaurtul, se toarna peste dovlecei se adauga marar, se serveste rece.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: