Skip to content

Cornulete

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • 250 g margarina
  • 100 g zahar
  • 150 g nuca macinata
  • 300 g faina

Mod de preparare: Se framanta bine toate ingredientele. Se rup bucatele din aluat si se formeaza cornulete. Se coc cam 10 minute (sa nu fie prea inchise la culoare – arse). Se dau prin zahar pudra.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: