Skip to content

Drob de vinete

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • 1 kg vinete curatate complet, taiate cubulete
  • 3-4 linguri pesmet
  • verdeata multa (marar, patrunjel)
  • 5 oua
  • 2-3 linguri cascaval

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu vegeta si cand clocoteste se pun cuburile de vinete, se lasa 2-3 minute. Vinetele se scrug bine si se amesteca cu pesmetul, verdeata, ouale si cascavalul. Se pun itnr-un vas de yena neuns. Se coace cam 20 de minute. Se adauga felii de rosii si se mai lasa 10 minute.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: