Skip to content

Gogosi

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • 200 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 1 ou
  • arome, putina sare, putin praf de copt

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele. Se infierbinta ulei si se ia cu lingurita sau lingura din compozitie si se prajesc pe ambele fete.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: