Skip to content

Mancare de vinete

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • vinete
  • ceapa
  • rosii
  • usturoi
  • patrunjel
  • optional: ardei, dovlecei

Mod de preparare:

Se curata vinata dar se lasa o fasie din coaja. Se taie cuburi. Separat se taie ceapa feliute si se pune in ulei infierbantat impreuna cu cuburile de vinete. Se lasa la foc mic acoperite. Intre timp se curata 203 rosii de seminte si optional de pielite si 4-5 catei de usturoi. Cand s-au inmuiat vinetele se adauga rosiile taiate felii sau cuburi si usturoiul taiat feliute, patrunjel, se amesteca usor. Se lasa la cuptor vreo 15-20 de minute, se adauga ulei la nevoie. Optional se poate adauga ardei odata cu ceapa.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: