Skip to content

Placinta cu cascaval

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de placinta
  • 250-300 g cascaval ras
  • 1/2 l lapte
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare:

Se suprapun cate 3 foi unse intre ele cu ulei, pe ultima se presara cascaval ras, se ruleaza si se pun intr-o tava unsa mai multe rulouri unul langa altul. Se bat ouale cu laptele si se toarna peste rulouri. Se coace la cuptor 375F cam o ora pana se rumeneste.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: