Skip to content

Pulpe de pui New Zealand

Iunie 21, 1933

Ingrediente si mod de preparare:

Se spala pulpele de pui, se taie jumatati, se sareaza, se dau pe ambele parti cu cu boia dulce, praf de usturoi si se ung cu mustar. Se aseaza intr-o tava in care se adauga ceapa taiata solzi, 1 pahar de vin, 1 pahar de ulei. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: