Skip to content

Pulpe de pui New Zealand

Iunie 21, 1933

Ingrediente si mod de preparare:

Se spala pulpele de pui, se taie jumatati, se sareaza, se dau pe ambele parti cu cu boia dulce, praf de usturoi si se ung cu mustar. Se aseaza intr-o tava in care se adauga ceapa taiata solzi, 1 pahar de vin, 1 pahar de ulei. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: