Skip to content

Rulada (sau placinta) cu carne tocata

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • carne tocata
  • ceapa
  • 3-4 oua
  • 1-2 linguri pesmet
  • smantana
  • foi de placinta
  • patrunjel

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa taiata amrunt, se adaugacarnea tocata, se prajeste putin apoi se adauga apa se fierbe amestecand din cand in cand.  Se lasa sa se raceasca.

Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat, apoi se adauga ouale, pesmetul si putina smantana, alternativ se poate adauga usturoi.

O forma de chec sau de placinta se unge cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna umplutura. Deasupra se aseaza o foaie de placinte sau fasii de aluat. Se lasa la cuptor (185C sau 365F) pana se rumeneste.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: