Skip to content

Supa de ceapa

Iunie 21, 1933

Ingrediente si mod de preparare:

  • Se pun 1.5 l de apa la fiert cu
  • 3 linguri de ceapa uscata sau 5 cepe proaspete (cam 300g)
  • 1 lingurita de vegeta sau 2 cuburi Knorr
  • si se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa cam jumatate de ora.
  • Se adauga o mana de taietei
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper.
  • La urma se pun 2-3 linguri de cascaval ras, branza telemea sau smantana.
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: