Skip to content

Tort de fructe

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

  • piscoturi de sampanie (~500gr)
  • 500 g frisca batuta
  • 1 borcan compot de caise
  • 1 plic gelatina

Mod de preparare:

Se separa zeama de fructe, fructele se zdrobesc cu furculita pana se face ca o crema (se pastreaza cateva fructe intacte pentru ornat). Se inmoaie gleatina in apa calduta (2-3 linguri) si se amesteca pana se ingroasa cam 5 minute. Se toarna peste fructele zdrobite si se amesteca bine. Se iau piscoturile se inmoaie putin in zeama de fructe. Se aseaza pe un platou un rand de piscoturi, un rand de fructe, un rand de piscoturi, un rand de frisca; se repeta. Ultimul strat sa fie de frisca. La urma se orneaza cu fructele intregi. Se lasa la frigider 2 ore.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: