Skip to content

Tort Sacher

Iunie 21, 1933

Ingrediente:

Blat:

  • 2 linguri pline de cacao
  • 2linguri zahar
  • 3 linguri apa
  • 1 lingurita plina de Ness
  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr nuci macinate
  • 1 lingura faina

Glazura:

  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita Ness
  • 2 linguri apa
  • 100 g unt incalzit

Mod de preparare:

Cacaoa, zaharul, apa si nessul se fierb pana ajung ca o smantana groasa si se lasa sa se raceasca. 8 galbenusuri se freaca cu zahar pana se face ca o crema. Se adauga nucile, faina, se amesteca. Se adauga siropul racit si albusurile batute spuma. Se coace in forma de chec unsa si infarinata, 35 de minute la foc potrivit.

Glazura: se fierb toate ingredientele pana au consistenta de ciocolata. Cat este inca fierbinte se adauga untul incalzit.

Peste blatul racit bine se toarna glazura fierbinte.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: