Skip to content

Ficatei cu bacon

Noiembrie 20, 2009

Ingrediente:

  • ficatei de pui proaspeti taiati in doua (despartiti lobii)
  • felii de costita taiate la jumatate, cam de 10 cm lungime
  • lapte
  • scobitori

Mod de preparare: Ficateii de pui se tin in lapte in prealabil (cam cu 15-30 de min inainte de a fi pregatiti sau de cu seara) sunt mai pufosi si mai savurosi. Se infasoara in feliute de bacon si se prind cu scobitori. Se pun intr-un vas de iena si se lasa la cuptor cam 15-20 de minute. Este cel mai simplu mod de a-i prepara! La garnitura se pot face cartofi prajiti, sau (mai dietetici) cartofi inabusiti.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: