Skip to content

Ficatei cu bacon

Noiembrie 20, 2009

Ingrediente:

  • ficatei de pui proaspeti taiati in doua (despartiti lobii)
  • felii de costita taiate la jumatate, cam de 10 cm lungime
  • lapte
  • scobitori

Mod de preparare: Ficateii de pui se tin in lapte in prealabil (cam cu 15-30 de min inainte de a fi pregatiti sau de cu seara) sunt mai pufosi si mai savurosi. Se infasoara in feliute de bacon si se prind cu scobitori. Se pun intr-un vas de iena si se lasa la cuptor cam 15-20 de minute. Este cel mai simplu mod de a-i prepara! La garnitura se pot face cartofi prajiti, sau (mai dietetici) cartofi inabusiti.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: