Skip to content

Supa de cirese

Noiembrie 20, 2009

Se curata si spala 1 kg de cirese sau visine (se poate folosi si compot), se scot samburii.

Se pun la fiert intr-un litru de lichid (1 cana lapte, suc de la compot (de preferat de visine), apa), sare si zahar sau miere, coaja de lamaie, scortisoara si cuisoare si se lasa sa dea cateva clocote.

Se bat intr-un castron 2 galbenusuri cu 100 g smantana si 2 linguri faina.

Se toarna cate putina zeama clocotita, amestecand continuu. Apoi se amesteca cu restul supei.

Optional se poate adauga rozmarin si o lingurita de frisca ca decoratie.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: