Skip to content

Umplutura de ciuperci

Decembrie 3, 2009

Ingrediente:

  • 500 gr ciuperci tocate
  • o ceapa medie tocata
  • marar si patrunjel tocat
  • 3 linguri smantana lichida
  • condimente

Mod de preparare:

Se caleste ceapa 2-3 min apoi se adauga ciupercile si condimentele. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga smantana (sau heavy cream), mararul si patrunjelul si se lasa sa scada sosul.

Se pot folosi ca umplutura la pateuri, clatite, sau ca si garnitura.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: