Skip to content

Chec Smara

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 1 pachet unt (margarina), 200 g
  • 2 cani zahar
  • 1 cescuta lapte (100 ml)
  • 1 virf lingurita praf de copt
  • 4 oua
  • 1 1/2 cana faina
  • 3-4 linguri cacao

Mod de preparare:

Untul, zaharul, laptele, cacaoa se fierb pina se topesc zaharul si untul. Se raceste si se adauga galbenusurile pe rind. E scot 5 linguri din aceasta compozitie si se pun intr-o craticioara care va sta la cald. In restul compozitiei se adauga praful de copt stins (deci amestecat cu putina apa sau putin otet), faina si albusurile batute spuma. Formele de chec se ung cu unt se se tapeteaza cu faina. Se coace aprox 50 min. Se scot calde din forma. Se toarna glazura.

Pofta buna!

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: