Skip to content

Crema de zahar ars

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 10-12 linguri zahar,
  • 6-8 oua, ,
  • 1l lapte

Mod de preparare:

Se ard 4 linguri de zahar intr-o cratita, astfel incat zaharul topit sa acopere fundul cratitii. In alt vas e bat 6-8 oua cu 6-8 linguri zahar. Peste ouale batute spuma se toarna lapte (1 litru) si esenta. Se omogenizeaza sI se rastoarna in cratita tapetata cu zahar ars. Se tine la cuptor circa 45 min la foc mic.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: