Skip to content

Garnitura de ciuperci

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 linguri de unti
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 1/2 cana telina tocata
  • 1/2 lingurita condimente de pui (sau vegeta)
  • sare, piper
  • 6 cani pesmet sau crutoane
  • 3/4 cana zeama de supa de pui fierbinte
  • 1 pu batut
  • 1 cana bucati de mere fara coaja
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:
Se unge un vas de yena, se incalzeste cuptorul la 375F (190 C).
Se spala, usuca si se taie ciupercile. Intr-o tigaie se infierbinta untul, se adauga ciupercile, ceapa si telina, se lasa 5 minute. Se adauga condimentele de pui, sarea si piperul. Intr-un vas se amesteca pesmetul (crutoanele) cu zeama de supa, ouale, amestecul de mai sus, merele si patrunjelul. Se pun in vasul de yena. Se acopera si se lasa la cuptor ~45 de minute. Se descopera si se mai lasa 15 minute.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: