Skip to content

Mancare de spanac cu lamaie

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • Spanac
  • Ceapa
  • Lamaie
  • Pui
  • Condimente: sare, piper

Mod de preparare: Se caleste ceapa, se prajeste carnea de pui. Daca carnea e deja fiarta (de exemplu daca faci concomitent si o supa de pui) atunci nu se mai prajeste. Se adauga spanacul taiat marunt si apa sau zeama de supa. Se lasa sa fiarba. Se mai adauga lichid la nevoie. Spre sfarsit se adauga zeama de la 1-2 lamai sau chiar si bucati de lamai (se curata lamaia de coaja ca un cartof, apoi se inlatura pielita alba), condimentele si se lasa sa mai dea un clocot. Se lasa sa scada.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: