Skip to content

Mancare usor de preparat

Decembrie 5, 2009

Ingrediente si mod de preparare:

(sarea se pune la sfarsit, fiecare cata vrea). Intr-un vas care merge la cuptor, se pun in strat nu prea gros toate legumele pe care le ai la dispozitie taiate bucatele: cartofi, morcovi, telina, dovlecei, gogosari, fasole verde,rosii, etc. Pentru o persoana, este suficient o jumatate de cartof, un morcov mic, o jumatate de gogosar, etc.

Se pune sare, piper cat vrei, ulei (o lingura), si putina apa (apa sa nu depaseasca nivelul legumelor asezate in cratita). Se tine la cuptor ~45 min. Legumele trebuie sa fie moi (le gusti) si sa se rumeneasca (pe deasupra, pe unde s-a evaporat apa).

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: