Skip to content

Prajitura cu fructe

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 1/2 pahar ulei,
  • 1 pahar (200gr.) iaurt,
  • 2 pahare zahar,
  • 3 pahare faina.
  • 4 oua
  • fructe

Mod de preparare:

Se separa ouale, se freaca  zaharul cu galbenusurile, se adauga iaurtul, uleiul, apoi faina. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza treptat in aluat. Se unge tava cu unt sau margarina in strat gros. Se toarna aluatul si se pun pe deasupra orice fel de fructe (mere sau pere, taiate clini fini, piersici, caise, cirese, visine).

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: