Skip to content

Sufleu cu şuncă

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 250 g şuncă,
  • 3 ouă,
  • 250 ml lapte,
  • 2 linguri făină,
  • 50 g unt,
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se prepară un sos alb din unt, făină, lapte (se amestecă într-o cratiţă şi se lasă să dea cîteva clocote); după ce se răceşte se adaugă gălbenuşurile, se potriveveşte de sare şi piper şi se lasă deoparte. Şunca se taie cuburi sau fîşii. Albuşurile se bat, după care se amestecă cu restul. Se toarnă într-o formă unsă cu unt. La cuptor, foc potrivit, 30 minute. Se serveşte de îndată ce a crescut frumos şi s-a rumenit deasupra.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: