Skip to content

Sufleu de brînză sau caşcaval

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 200 g brînză sau caşcaval sau amestecate,
  • 6 albuşuri,
  • 250 ml lapte,
  • 2 linguri făină,
  • 50 g unt,
  • sare, piper, evtl. nucşoară

Mod de preparare:

Într-o cratiţă se prepară sosul alb ca mai sus, se trage de pe foc, se adaugă ½ din cantitatea de brînză rasă. Se pun sare, piper, eventual nucşoară rasă. Albuşurile se bat, după care se amestecă cu restul. Se toarnă într-o formă unsă cu unt. Se presară deasupra restul de brînză rasă. La cuptor, foc potrivit, 30 minute. Se serveşte de îndată ce a crescut frumos şi s-a rumenit deasupra.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: