Skip to content

Supă de găină (pui)/carne de vită

Decembrie 5, 2009

Ingrediente:

  • 1 kg carne pui/vacă, oase,
  • 1 ceapă,
  • 1 cub carne, f
  • acultativ 2 ouă, 3 linguri făină, orez sau făinoase

Mod de preparare:

Se pun la fiert cîteva pulpe sau piepţi, cam 1 kg de carne de pui. Se adaugă după vreo ½ de oră o ceapă, sare, 1 cub de carne de pui. La urmă se prepară zdrenţe bătînd 2 ouă cu 3 linguri de făină şi sare şi se toarnă în supa care fierbe, bătînd cu furculiţa. În loc de zdrenţe poţi adăuga orez sau făinoase care trebuie să fiarbă cel puţin 20 min.

În loc de carne de pui poţi pune 1 kg de carne de vacă tăiată în porţii şi oase.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: